Vizyonumuz

25.04.2016 1495

Bizler Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bütün öğeleri olarak İSTİYORUZ Kİ...

Okulumuzda, etkili öğrenem, öğrendiklerini davranışa dönüştürme temel zorunlu bir ihtiyaç olarak kabul edilsin.

1)Okulumuzla, ilgili bütün velilerimiz, öğrenemyi sağlamak için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

2)Okulumuzda, hem öğretmenelr hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenemesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın başarıdaki önemine inansın.

3)Okulumuzda, çalışanlar görev ve sorumlulukları dahilinde gereğini yaparken endişeleri olmasın ve doğru olanı yaptıklarından alacakları cevaptan korkmasın.4

4)Okulumuzda, herkes her gün bir önceki günden daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

5)Sağlıklı toplum, üretken insan, güçlü devlet için gerekli nitelikli meslek bilgisiyle donanmış insan olma bilincine ulaşılsın.

6)Bireye iş yaşamında esnek, gelişmeye açık, işiyle mesleğiyle ilgili yaratıcı ve verimli olabilecek davranışlar-bilgiler kazandırılsın.

7)Türümüzdeki okullar içinde hayalimizdeki en üst yerde yerini alsın.

8)Bütün öğrencilerimiz özel veya kamu sektöründe bir iş sahibi olsun veya kendi işini kursun.

9)Bütün bunların içinde hepimiz istiyoruz ki kısaca "Okulumuz aranılan bir eğitim öğretim yuvası olsun."