Yılmaz ÖZCAN - Müdür

1977 yılında Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yavaş Köyü’nde dünyaya geldim. İlkokulu Fatsa Dumlupınar İlkokulunda, Ortaokulu İmam-Hatip Ortaokulunda, liseyi de Fatsa İmam Hatip Lisesinde 1994 yılında tamamladım. Aynı yıl KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümünü kazanarak Trabzon’a gittim. 1998 yılında üniversiteden mezun oldum. Aynı yıl Ordu ili, Fatsa ilçesi, Aslancami Beldesinde Türkçe öğretmeni olarak göreve başladım. 1999 yılının ağustos ayında askerlik görevimi yapmak üzere önce bir aylığına Antalya’ya gittim, ardından da Diyarbakır  Hani Lisesine Edebiyat öğretmeni olarak atandım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra 2000 yılında Aslancami’ye geri döndüm. 2003 yılında Fatsa Merkez Ortaokuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandım. 2006 yılında Fatsa Lisesine Edebiyat Öğretmeni olarak atandım. 8 yıllık bir görevden sonra 2014 yılının ekim ayında Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım. 4 yıllık görev sonunda 07.08.2018 tarihinde Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür olarak görevlendirildim.

(532) 672 1377 Eposta