Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: 0

Misyon: 0

Başarılar: "2021 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞEHİT İBRAHİM KILIÇ MTAL SPORTİF BAŞARI LİSTESİ" SIRA NO TAKIM ADI DERCESİ 1 BEYZBOL TAKIMI İL BİRİNCİSİ 2 BEYZBOL TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ 3 KIZ KROS TAKIMI İL BİRİNCİSİ 4 ERKEK KROS TAKIMI İL BİRİNCİSİ 5 ERKEK KROS TAKIMI GRUP ÜÇÜNCÜSÜ 6 KIZ ATLETİZM TAKIMI İL BİRİNCİSİ 7 ERKEK ATLETİZM TAKIMI İL BİRİNCİSİ 8 RAGBİ KIZ TAKIMI İL BİRİNCİSİ 9 RAGBİ ERKEK TAKIMI İL BİRİNCİSİ 10 SOFTBOL TAKIMI İL BİRİNCİSİ 11 FLOR CURLİNG KIZ TAKIMI İL BİRİNCİSİ 12 FLOR CURLİNG KARMA TAKIMI İL İKİNCİSİ 13 FLOR CURLİNG ERKEK TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ 14 HALK OYUNLARI İL İKİNCİSİ 15 BOWLİNG TAKIMI İL BİRİNCİSİ 16 KIZ FUTBOL TAKIMI İL İKİNCİSİ 17 KIZ FUTBOL TAKIMI GRUP İKİNCİSİ 18 5´Lİ FLAK RAGBİ İL BİRİNCİSİ 19 5´Lİ FLAK RAGBİ TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ 20 KORFBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ "Okulumuz 12 branşta ilimizi temsil etmiştir. Bu temsilde en büyük başarı BEYZBOLDA Türkiye finalini oynamış. Finalde rakibine yenilerek Türkiye 2.si olmuştur. Ayrıca 5´li flak ragbide yarı final oyamış Türkiye 4.sü olmuştur." 2021 2022 BİREYSEL BRANŞLARDA BAŞARI SIRA NO ÖĞRENCİ ADI SOYADI BAŞARISI 1 RECEP İSTEK 800 METREDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2 RECEP İSTEK 400-800 METREDE TÜRKİYE İKİNCİSİ 3 SUDE NAZ YÜCEL KİCK BOKS DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ 4 SUDE NAZ YÜCEL KİCK BOKS TÜRKİYE İKİNCİSİ 5 SUDE NAZ YÜCEL KİCK BOKS İL BİRİNCİSİ 6 EMİRHAN İNCE MOİTHY WUSHU İL BİRİNCİSİ 7 ÖMER SELEMEN GÜREŞ İL İKİNCİSİ 8 EFE TOPUZ GÜREŞ İL ÜÇÜNCÜSÜ

Servis Bilgisi: Özel Servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz sosyal, kültürel özellikle sportif faaliyetlerde oldukça iddialı bir okuldur. Özellikle sportif alanda ilin en aktif okullarından biridir. 15 farklı branşta yaklaşık 30 takım 200’e yakın lisanslı sporcu, 70 tane kulüpte spor yapan öğrenci, 10 tane futbol hakemi 4 milli sporcu bulunan okulumuz ilçede, ilde ve gruplarda yapılan okul sporlarında aldığı derecelerle adından söz ettirmektedir. “Fatsa’nın Spor Lisesi” olarak anılmaktadır. Öğrencilerimiz her türlü spor faaliyetinde desteklenmekte başarıları takdir edilmekte ve ödüllendirme yapılmaktadır. Okulumuzun bu yıl aldığı başarılar aşağıya çıkarılmıştır. BEYZBOL MİLLİ SPORCULAR: Recep Ali KAYMA-Muhammet SİNİK SOFTBOL MİLLİ SPORCULAR: Aleyna SÖYLEMEZ-Ebru BAYIR BEYZBOL: Finaller 10-11 Haziranda Kayseri´de oynandı. Final Mücadelelerinde 19 il takımı içinde takımımız rakiplerini yenerek Türkiye 2.si olmuştur. BİZİM İÇİN BU BAŞARI, SPOR ALANINDA YILIN EN BÜYÜK BAŞARISIDIR. BADMİNTON: Badminton takımı tüm maçlarını kazanarak il şampiyonu olmuştur. İlimizi bölgede okulumuz temsil etmiştir. Badminton takımı bölge finallerinde mücadele etmiştir. 12 ilin katıldığı bölge şampiyonasında birçok spor lisesini geride bırakarak bölge 4.sü olmuştur. BİLEK GÜREŞİ: Semanur Şenol, Selvi Yılmaz erkeklerde Mücahit EPLİ Türkiye şampiyonasında mücadele etmiştir. ATLETİZM:11.02.2019-12.02.2019 tarihlerinde İlimizde yapılan liseler arası puanlı atletizm müsabakalarına 20 okuldan 300 öğrenci katılmıştır. Okulumuz bu müsabakalara 40 öğrenci ile 44 branşta katılım sağlamıştır. Müsabakalarda okulumuz 33 birincilik 5 ikincilik 2 üçüncülük alarak, Kızlar A ve Erkekler A kategorisinde en yakın rakibine 100 puan fark atarak takım halinde il birincisi olarak ilimizi gruplarda temsil etme hakkını elde etmiştir. Bu sonuçlarla öğrencilerimiz 2 takım kupası 84 madalya alarak okulumuza büyük bir gurur yaşatmışlardır. HALK OYUNLARI: İlde yapılan müsabakalarda takım il 3. sü olmuştur HAVALI TÜFEK: İlde yapılan müsabakalarda takım il 2. si olmuştur. KIZ FUTBOL: İlde yapılan müsabakalarda takım il 3. sü olmuştur. STEP AEROBİK: İlde yapılan mücadelede takım il ikincisi olmuştur. Bu sonuçlarla takımımız 27 -28 Mart 2019 tarihinde Manisa´da yapılan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmiş, 52 takım arasında 20. olmuştur. PUANLI ATLETİZM: Erkek takımımız bölge şampiyonasına katılmış, topladığı 887 puanla (ikincinin 1 puan gerisinde) birçok spor lisesini geride bırakarak bölge 3.sü olmuştur. KORFBOL: Altınordu Anadolu Lisesini 7-2, İkizce Anadolu Lisesini 5-0, Akkuş Anadolu Lisesini 12-2 yenen takımımız Ordu İl birincisi olmuştur. 17-22 Nisan tarihlerinde Kocaeli´nde yapılan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmiştir. 21 Nisan-26 Nisan 2019 tarihinde Kocaeli´de 30 ilin takımları arasında yapılan müsabakalarda, Korfbol takımımız son 12’ye kalarak grup 2. si olarak Türkiye şampiyonasına gitmiş, çeyrek finalde elenmiştir. BOWLİNG: Bowling takımımız 10-11-12 Haziranda Samsun´da yapılan Türkiye Şampiyonasına katılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-Beyaz Bayrak 2-Beslenme Dostu Okul 3-En Büyük Hzinemiz Güzel Türkçemiz Projesi 4-4006 Tübitak Bilim Fuarı 5-Büyük Kalpler Diyarı 6-“Make Me Happy (Beni Mutlu Et) ” E Twinning Projesi 7-“English 4U (İngilizce Dört Beceri) ” E Twinning Projesi 8-KA102 “Beşeri Sermayenin Avrupa Hareketliliği” adlı proje başvurusu

Telefon - 0 (452) 423 18 62

WEB - https://sehitibrahimkilicmtal.meb.k12.tr